Des d'ahir al matí, un ampli dispositiu de recerca es troba intentant localitzar un veí de Campdevànol que no es va presentar a primera hora al centre de dia de l'Hospital de la localitat. Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Campdevànol, els Bombers de la Generalitat, voluntaris de Protecció Civil de Campdevànol van estar pentinant el municipi però durant la tarda es van centrar sobretot en la zona del municipi de Campelles, lloc de naixament del desaparegut i on se l'hauria vist per últim cop.

L'home havia d'anar al centre de dia com fa cada setmana però ahir no s'hi va presentar. El desaparegut és Francesc Vila, té 72 anys i pateix demència, cosa que podria haver provocat la seva ?desorientació.

De fet, en no presentar-se a l'Hospital, això va fer activar totes les alarmes i es van avisar els efectius d'emergències. Els Mossos d'Esquadra hi tenien ahir a la tarda almenys sis patrulles per la zona i els altres cossos d'emergència també hi van desplaçar nombrosos efectius, que ahir la nit continuaven buscant l'home.