L'Ajuntament de Palamós ha posat en funcionament un nou aparcament públic i gratuït al municipi, seguint l'actuació dels darreres mesos que ha permès la creació de nous aparcaments amb l'objectiu d'ampliar el nombre de places a la vila. El nou aparcament es troba situat en un solar de 1.122 metres quadrats, és de titularitat privada i es troba entre els carrers de Pere Joan i de la Mercè, molt a prop de l'avinguda de Catalunya, un dels principals eixos comercials de Palamós.

Aquest solar urbà no edificat ja s'utilitzava com aparcament privat per part dels seus propietaris i, ara, mitjançant un acord d'arrendament establert entre l'ajuntament i la propietat que preveu el lloguer del solar per un preu equivalent a l'IBI d'aquests terrenys, la vila obté un espai d'aparcament públic molt cèntric i amb una capacitat de fins a 46 vehicles.

L'aparcament de Pere Joan se suma al que a finals del mes passat l'Ajuntament ja va obrir al nord del carrer de Santiago Banyeras i Goday i amb cabuda per a 122 vehicles. Les Àrees municipals de Mobilitat i de Projectes Estratègics, treballen en la creació al municipi de nous espais d'aparcaments amb l'objectiu de seguir augmentant progressivament el nombre de places d'estacionament públic i gratuït a la vila; actualment, en els àmbits de Sant Joan i de Mas ?Guàrdies.