Ni rastre de Francisco Vila, el veí de Campdevànol que va desaparèixer dilluns. En el tercer dia de recerca activa, els efectius dels serveis d'emergències no van localitzar l'home per la zona del Ripollès. Els Mossos i Bombers ja no continuaran buscant-lo fins que no hi ha hagi nous indicis que portin a Vila. Tot i això, si no hi ha canvi, voluntaris de Protecció Civil de Campdevànol avui seguiran rastrejant la zona.

Ahir durant el matí es va ?seguir buscant indicis de la seva presència per la zona de Queralbs però ja al migdia els efectius es van traslladar a la zona de Campelles. Aquest municipi és, de fet, d'on Vila és fill però ara vivia a Campdevànol. L'última vegada que se'l va veure va ser en una carretera que uneix Campdevànol amb Campelles i per això se segueix rastrejant aquesta àrea geogràfica del Ripollès. El senyal d'alerta el van donar dilluns els efectius sanitaris de l'hospital de Campdevànol en veure que Vila no assistia al Centre de dia de l'equipament sanitari com feia habitualment cada inici de setmana. L'home pateix demència, en concret ?Alzheimer, i això li podria haver provocat la seva desorientació.

En la recerca hi han participat els Mossos, ahir a la tarda hi havia cinc patrulles d'aquest cos policial i dues d'elles pertanyents a la unitat de muntanya del Berguedà. I també els Bombers, la Policia Local de Campdevànol i voluntaris de Protecció Civil de la localitat.