La Policia Local de Cadaqués ha enxampat dos lladres que havien entrat a robar a la deixalleria del polígon. Els van atrapar in fraganti i amagats al recinte de l'equipament. Els detinguts M.E i A.E de 40 anys, són veïns de Figueres i tenen nacionalitat marroquina. Els Mossos s'han fet càrrec de la custòdia dels detinguts i cap dels dos arrestats compta amb antecedents per casos similars.

Els fets van tenir lloc cap a quarts d'una de la matinada del dimarts, quan la policia local que es trobava pel polígon industrial va veure una furgoneta sospistosa aparcada per la zona.

Els agents van muntar un dispositiu polical de recerca dels presumptes lladres, que haurien saltat una tanca de més de dos metres d'altura que envolta el recinte de la deixalleria. Als arrestats se'ls va trobar in fraganti dins de la nau de la deixalleria, que és on es troba el material de més valor que s'emmagatzema en aquest equipament.

Se'ls va localitzar dins aquesta nau industrial i portaven dues motxilles amb eines per poder robar a les instal·lacions. Tot i estar amagats, quan els agents els van enxampar no van mostrar resistència, segons fonts policials.

Un cop atrapats, se'ls va identificar i la Policia Local de Cadaqués els va traslladar als Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la custòdia dels detinguts fins que passin a disposició judicial. Segons fonts policials, cap dels detinguts, que són veïns de Figueres i tenen 40 anys cadascun, comptarien amb antecedents per fets similars.