Els Bombers de la Generalitat van fer ahir un rescat que sortosament va tenir un final feliç. Una noia va caure dins d'un pou per voler salvar el seu gat a Figueres.

La noia va voler rescatar el seu animal de companyia que se li havia escapat en una finca on hi ha una casa abandonada al carrer Bardera número 45 de la capital de l'Alt Empordà. Cap a un quart de dues, estava per la finca i tot d'una va voler rescatar el gat i va caure en un pou que hi havia a la parcel·la. Sortosament, la infraestructura hidràulica no contenia aigua i tampoc es va lesionar. Tot i això la noia va caure d'una alçada considerable, ja que el pou té una fondària d'uns dos metres.

Dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat van acostar-se fins al lloc dels fets després de rebre l'avís de la caiguda de la jove. Els efectius d'emergències la van poder treure sana i estàlvia, tot i que amb marejos, segons fonts del cos de Bombers. Per aquest motiu, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) la va traslladar fins a l'hospital de Figueres.

I a la tarda, cap a tres quarts de tres, els Bombers de la Generalitat també van fer un altre rescat. En aquest cas a la comarca de la Garrotxa, al municipi de la Vall de Bianya. En concret, els efectius de muntanya del cos d'emergències (GRAE) així com l'helicòpter dels Bombers i una dotació terrestre es van traslladar fins al nucli de Llocalou on hi havia un grup d'excursionistes. Entre els seus membres hi havia una noia que es va torçar el turmell i en conseqüència, no podia seguir amb la sortida. La noia va necessitar ser evacuada fins a l'hospital comarcal d'Olot.

El mateix cos d'emergències va protagonitzar un tercer rescat ahir passats dos quarts de quatre de la tarda. En concret, es van tralladar fins a Banyoles perquè un home va caure a l'Estany per causes que es desconeixen. En concret, l'home es va precipitar dins del llac a tocar del carrer Magdeline Oliva i els Bombers de la Generalitat van traslladar-hi fins a dues dotacions terrestres. Tot i que després de la caiguda l'home es trobava bé, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques el va traslladar fins a l'hospital de la localitat per fer-li un reconeixement.