L'ensurt del tractorista va ser majúscul quan va bolcar a Campllong després de perdre una roda mentre circulava amb el vehicle per la carretera que uneix Riudellots de la Selva amb Cassà.

Passava un quart de dues del migdia quan els serveis d'emergència van rebre l'avís de l'accident, que segons va informar el Servei Català de Trànsit va resultar lleu per al tractorista malgrat l'aparatositat.

El fet que bolqués el tractor, va propiciar la pèrdua de la càrrega que transportava, que va quedar escampada pels vorals i la carretera. De fet, els Mossos d'Esquadra van haver de tallar la circulació en ambdós sentits de la marxa a l'espera de les tasques de retirada del vehicle sinistrat.

La proximitat amb els camps de cultiu fa que aquesta via sigui transitada de forma freqüent pels tractors, que es troben actualment realitzant tasques de sega i transportant bales de palla del camp a l'era.

La incidència es va poder resoldre de forma ràpida i en menys d'una hora la via ja havia quedat completament transitable. En el moment del tancament d'aquesta edició es desconeixia quina va ser la causa que va provocar que el vehicle acabés perdent una de les rodes i acabés bolcant a la carretera de Campllong mentre es trobava feinejant.

També ahir es va haver de tallar un carril a l'autopista AP-7, a l'alçada de Maçanet de la Selva, després que es produís un accident en sentit Girona.