Un camió que transportava vidre va acabar ahir encastant-se a tres quarts de quatre contra la barrera de la mitjana de l'AP-7, a l'altura de Vilobí d'Onyar, i va bolcar. En pocs segons la tractora va començar a incendiar-se i es va haver d'interrompre la circulació en sentit sud. Els cotxes es van desviar per la sortida de Riudellots de la Selva, d'aquesta manera es facilitava als serveis d'emergència treballar en les tasques d'extinció d'incendis, neteja de la via i retirada del vehicle. El conductor del camió va resultar il·lès.

L'accident va obligar Acesa a activar els seus protocols de seguretat després de veure com els vidres del camió anaven estallant i saltaven a l'altre carril, que no es va haver de tallar però es va haver d'habilitar un pas alternatiu durant tres quarts d'hora, cosa que va causar cues de fins a dos quilòmetres i mig en sentit nord. Tanmateix, a dos quarts de cinc la circulació en direcció la Jonquera va quedar reestablerta completament però es van registrar retencions que arribaven als tres quilòmetres per l'efecte badoc, és a dir, conductors que afluixaven la marxa per veure com es cremava el camió.

Els Bombers van sufocar les flames del camió mentre els operaris d'Acesa es dedicaven a retirar tot el vidre que havia quedat escampat pel terra i que obligava a mantenir tallada la circulació. Només es va poder habilitar un carril a mitja tarda mentre es prosseguia amb la neteja de la resta de la calçada.

A les nou de la nit, encara havia sigut impossible retirar el camió de la via i les retencions sumaven 6 quilòmetres, ja que entre els quilòmetres 70 i 76 només estava obert un carril.