El conductor d'un camió que es trobava circulant per la urbanització del mas Perafita, a Cadaqués, va patir ahir un gran ensurt després d'acabar encastat amb el seu vehicle contra un mur en rodar coll avall d'una baixada sense aconseguir aturar la màquina per problemes amb els frens. L'accident va produir-se a dos quarts d'onze del matí quan els serveis d'emergència van rebre l'avís que un camió havia imactat contra un mur al final d'una rampa.

El conductor del vehicle, un home de 38 anys, va haver de ser evacuat amb un helicòpter que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va haver d'activar. A resultes del cop va partir diverses fractures en les extremitats que els tècnics del SEM van diagnosticar allà mateix, on van realitzar-li les primeres cures per garantir la seva arribada a l'hospital de forma segura.

Almenys dues dotacions dels Bombers de la Generalitat també es van desplaçar fins a la zona per tal d'atendre el sinistre. La policia local de Cadaqués va estar en tot moment a la zona per si s'havia de menester regular els vehicles que circulaven per les immediacions a l'hora d'efectuar l'evacuació de l'accidentat i realitzar les tasques de retirada del vehicle encastat contra el mur.