L'Ajuntament de Caldes de ?Mala?vella vol vendre una parcel·la de la zona del Golf per poder obtenir ingressos extres per invertir en el municipi. Amb aquest objectiu, el govern portarà a aprovació en el ple municipal de demà la sortida a subhasta de la parcel·la per un valor mínim d'1,2 milions d'euros. Es tracta d'uns terrenys de més de 10.000 metres quadrats al vell mig del Golf on s'hi podrien construir habitatges unifamiliars. El Govern confia que es pugui aprovar al ple i s'acabi venent fins i tot per un preu superior, ja que considera que és un espai atractiu.

"Volem vendre patrimoni per crear patrimoni per a la gent de Caldes. Traurem uns ingressos d'uns terrenys que la gent del poble no utilitza ara", va afirmar l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu. "Es tracta d'una de les parcel·les més ben situades del golf", va comentar Balliu, que va afegir que esperen tenir més d'un interessat en la compra d'aquests terrenys i, així, que hi hagi una pujada del preu.

L'alcalde va explicar que en l'espai s'hi podrien arribar a construir fins a quatre cases unifamiliars aïllades i, de fet, aquesta és la qualificació que té el terreny. La parcel·la té una forma més aviat triangular i un sostre d'ús residencial de 1.600 metres quadrats, tot i que no s'hi poden fer més de quatre habitatges.

Balliu va destacar que és una "bona mesura" per aconseguir diners. "El problema de tots els ajuntaments ara és que no tenen ingressos ni liquiditat. Aquesta mesura ens destacaria en aquest sentit i ens donaria ingressos per fer projectes", va afirmar Balliu. En aquest sentit, l'alcalde va anunciar, que un cop venuda la parcel·la i obtinguts els ingressos, volen pactar amb l'oposició en quin projecte concret es podrien gastar.

El govern ja va anunciar les intencions de vendre una parcel·la el gener d'aquest any quan va aprovar els pressupostos municipals. En aquell moment, es parlava de menys diners i menys metres, però ara la parcel·la s'ha taxat a preu de mercat -segons va explicar l'alcalde- i s'ha marcat que el preu de sortida de la subhasta serà de 1.261.000 euros, tot i que se n'espera aconseguir més.

L'alcalde va explicar també que el poble disposa d'una altra parcel·la encara molt més gran, on hi cabrien més de 30 de cases, però encara no està previst vendre-la.