Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor de 36 anys, veí de Le Barcares (França), que circulava begut i a 180 km/h per l'AP-7 dins del terme municipal de Sant Gregori (Gironès). Els fets van succeir al voltant de dos quarts d'una de la matinada mentre els agents estaven fent un control de velocitat. L'home va marcar una taxa penal de 0,53 mil·ligrams per litre d'aire expirat a la prova d'alcoholèmia, més del doble del màxim permès. Per això, els agents van detenir-lo per un delicte contra la seguretat viària i va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona el mateix dia, el 21 de juliol, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els agents estaven fent un control de velocitat al punt quilomètric 65,6 de l'AP-7, dins del terme municipal de Sant Gregori, quan van detectar un vehicle que circulava a 180 km/h en un tram de via on el màxim permès és 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle i, llavors, van comprovar que el conductor podria anar begut. Per això, els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia que va donar positiva, superant el màxim permès que són 0,25 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Els mossos van detenir-lo per un delicte contra la seguretat viària tipificat a l'article 379 del Codi Penal. L'home, que té antecedents al seu país, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.