Els Mossos d'Esquadra van enxampar un conductor de 36 anys per circular a 180 km/h per l'AP-7 a l'altura de Sant Gregori. El conductor, un veí del municipi nord-català del Barcarès anava begut.

Els fets van succeir al voltant de dos quarts d'una de la matinada del passat 21 de juliol mentre els agents de la policia catalana estaven fent un control de velocitat a l'autopista. L'home va marcar una taxa penal de 0,53 mil·ligrams per litre d'aire expirat a la prova d'alcoholèmia, més del doble del màxim permès.

La zona on va ser enxampat el conductor té limitada la velocitat a 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle i, llavors, van comprovar que el conductor podria anar begut. Per això, els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia, que va donar positiu. A més, van comprovar que el conductor té antecedents a França.

Per això, els agents van detenir-lo per un delicte contra la seguretat viària i va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.