La 27a edició de la Cursa Popular de Santa Cristina d'Aro que va tenir lloc dissabte s'ha qualificat enguany de realment espectacular pel que fa a inscripcions i participació. Al voltant de 650 corredors van prendre la sortida a dos quarts de vuit en punt de la tarda des del carrer Teulera, lloc de partida habitual en les últimes edicions. Els més ràpids van recórrer els 7,5 quilòmetres en poc més de mitja hora.

La cursa es va dividir en sis modalitats en funció de les franges d'edat dels participants. En la reservada als més petits -nascuts a partir de l'any 2003-, el recorregut era de 1.100 metres. Els nascuts entre el 1998 i 2002, van recórrer els 3.100 metres i per a la resta de participants -dividits, segons l'edat, en quatre categories-, el recorregut era de 7.500 metres. L'esdeveniment esportiu es va realitzar sota una calor feixuga, amb temperatures d'entre 29ºC i 31ºC.

L'organització va atorgar premis per als tres primers classificats, tant homes com dones, en cadascuna de les diferents categories. A més, en va concedir un als tres primers classificats masculins i femenins residents a Santa Cristina d'Aro. Finalment, hi va haver un premi especial per als tres primers classificats masculins i femenins de la prova absoluta. En la categoria masculina van ser Jesper Van Der, Jaume Quintana i Wouter Jansen; en la femenina, Carme Auñon, Judith Riera i Paloma Lobera, que van fer el recorregut en poc més de mitja hora.