Els Mossos d'Esquadra van enxampar dos veïns de Salt de 18 i 20 anys, com a autors de sis delictes de robatori amb violència i intimidació en una mateixa setmana.

El primer cas es va produir el passat 25 de juny quan un d'ells va arrencar la cadena d'or que duia una senyora d'edat avançada fet que li va produir una ferida lleu. La dona sortia de casa seva. Posteriorment, es van registrar dos fets idèntics a Domeny i Salt, també amb dones. Arran d'aquests fets la policia catalana va obrir una investigació per esclarir aquests casos de robatoris.

D'altra banda, el 2 de juny, cinc persones van ser assaltades a l'estació de tren de Maçanet. En aquest cas, el lladre, esgrimint una navalla, va amenaçar-los i els va sostreure totes les pertinences. Una tècnica que també va utilitzar per robar a un menor a Girona.

Els agents van aconseguir atrapar els lladres el 15 i 17 de juliol. Els dos detinguts són dos joves de 18 i 20 anys, veïns de Salt. Els Mossos els imputen tres delictes de robatori amb violència i intimidació a cadascun .