PÓramo (CiU) renuncia a l┤alcaldia de Roses per˛ continuarÓ com a regidor

L'actual primera tinent d'alcalde i regidora de Turisme, Montserrat Mindan, es convertirÓ en la nova alcaldessa

30.07.2013 | 08:09
PÓramo (CiU) renuncia a l┤alcaldia de Roses per˛ continuarÓ com a regidor
PÓramo (CiU) renuncia a l┤alcaldia de Roses per˛ continuarÓ com a regidor

"Dos anys desprÚs d'haver assumit l'alcaldia de nou i desprÚs de vint anys dedicat a la polÝtica, l'alcalde de Roses, Carles PÓramo (CiU) va anunciar ahir una decisiˇ presa fa molt de temps: renuncia al seu cÓrrec per˛ es mantindrÓ com a regidor a l'equip de govern. El rellevarÓ la seva dona de confianša i fins ara primera tinent d'alcalde, Montse Mindan, que diu afrontar el cÓrrec "preparada".

L'alcalde de Roses, Carles PÓramo (CiU), va anunciar ahir que deixa l'alcaldia del municipi per motius personals i que el rellevarÓ en el cÓrrec la fins ara tinent d'alcalde i regidora de Turisme, Montserrat Mindan. La decisiˇ va agafar per sorpresa alguns dels grups de l'oposiciˇ per˛ PÓramo va assegurar que ha estat molt meditada i que feia mesos que l'estava preparant. Malgrat el relleu, el fins ara alcalde continuarÓ com a regidor i, tot i que encara s'han de concretar les seves funcions, probablement assumirÓ tasques de coordinaciˇ de projectes de mandat com ara l'aparcament soterrat de davant del mar o la rambla de Ginjolers. PÓramo va assegurar que encara que no s'havia establert una data, el canvi s'havia pactat amb el grup municipal i que passarÓ a un "segon pla" per fer compatible la seva vida familiar i l'escˇ que ocupa per CiU al CongrÚs. Mindan va assegurar ahir assumir el nou cÓrrec -que es farÓ efectiu dissabte en un ple extraordinari- amb ilĚlusiˇ i va afirmar estar preparada per assumir "la responsabilitat".

PÓramo va entrar al salˇ de plens enmig d'aplaudiments i un marcat somriure. El que tÚ, diu, sempre que explica a coneguts la seva "meditada" decisiˇ. "Estic content com un gÝnjol", va assegurar. L'alcalde va recordar la seva traject˛ria polÝtica i que la primera vegada que va assumir aquest cÓrrec tenia 43 anys. "Llavors el meu fill em va dir pare no facis mai res del que m'hagi d'avergonyir i crec que em puc sentir orgullˇs d'haver complert", va afirmar PÓramo, que tambÚ va elogiar els diferents regidors que l'han acompanyat al llarg d'aquests vint anys en els diferents equips de govern i grups de l'oposiciˇ que ha format. PÓramo va assegurar que es va presentar a les darreres eleccions del 2011 desprÚs de perdre l'alcaldia el 2007 "amb males arts". "Vaig anunciar-li al president, Artur Mas, que em volia presentar a les eleccions del 2011 per recuperar l'alcaldia. Malgrat aix˛ era conscient que el 2015 ja no seria candidat perquŔ ja tindrÚ 66 anys", va explicar. Segons PÓramo, tot es va precipitar en entrar al CongrÚs i, desprÚs de mesos de converses, es va decidir fer el relleu a l'agost per fer una "transiciˇ tranquilĚla" perquŔ no haurÓ de viatjar a Madrid per ocupar el seu escˇ de diputat. Aquest cÓrrec i la voluntat de dedicar mÚs temps a la seva famÝlia sˇn els principals motius que justifiquen el seu adÚu a l'alcaldia.

Enllašos recomanats: Premis cinema