Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 21 de juliol quatre homes d'entre 21 i 32 anys, tots ells de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors de dos delictes de robatori en una bugaderia i un bar de Figueres. Els fets es van produir quan el mossos van rebre l'avís que unes persones havien entrat a robar en una bugaderia. En arribar-hi, els agents van comprovar que una de les finestres de l'establiment estava forçada i van descobrir dues persones amagades en un fals sostre. La investigació policial va portar als agents a detenir dues persones més pel mateix robatori. Un cop detinguts, els mossos van detectar que els quatre homes podrien ser els autors d'un altre robatori en un bar de Figueres

Els Mossos d'Esquadra de Figueres van detenir el passat 21 de juliol quatre homes de nacionalitat romanesa com a presumptes autors de dos robatoris amb força en una bugaderia i un bar de la ciutat.

Els fets van tenir lloc quan a les tres de la matinada de fa dos diumenges el mossos van tenir coneixement que unes persones havien entrat a robar en una bugaderia de la capital de l'Alt Empordà. En arribar-hi, els agents van comprovar que una de les finestres de l'establiment havia estat forçada i, sentir veus a l'interior, van descobrir dos homes amagats en un fals sostre. Mentre intentaven baixar de l'amagatall el fals sostre va cedir i els autors van caure al terra. Els agents van detenir als dos homes. De resultes de l'escorcoll de les persones es van localitzar guants, lots, tornavisos i altres estris susceptibles de ser emprats per cometre fets delictius.

La investigació policial va portar als agents a saber que hi havia dues persones més relacionades amb el mateix robatori que també van detenir.

Amb aquestes quatre detencions, els agents van detectar que tres dels homes implicats en el fets també podrien ser els autors d'un un robatori en un bar de la població de Figueres, el dia 24 de maig, al que hi van accedir mitjançat un butró i d'on van sostreure la recaptació de la caixa enregistradora, de les màquines expenedores i escurabutxaques. És per això que també els hi van imputar aquest fet.

Els detinguts, tots amb antecedents, van passar al dia següent, el 22 de juliol, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar l'ingrés a presó de dos dels detinguts i la llibertat amb càrrecs dels dos restants.