L'empresa de creuers Catamarans Mar de Lloret va retirar els poders de la companyia a Enric Martínez i a un quart soci el passat 29 d'abril, quan el notari els va notificar aquesta decisió dels accionistes majoritaris. Així ho va explicar ahir el regidor del PP de Lloret i soci de l'empresa, Enric Martínez. L'edil popular també va confirmar que va intentar vendre les accions de la companyia, però va matisar que ho volia fer per 5.000 euros i no per 10.000 euros -com constava en el document entregat a l'empresa el 17 de juny-. Martínez va al·legar que es tracta d'un error que podria haver estat de la notaria en escriure la xifra.

El regidor del PP, Enric Martínez, va confirmar ahir que és soci de l'empresa Catamarans Mar de Lloret -que va tenir problemes per no disposar del despatx- i que va notificar la seva intenció de vendre les seves accions a Costa Brava Cruises S.L., una empresa de la competència, el 17 de juny. Martínez va relatar, però, que la xifra publicada no és correcta, ja que vol vendre les accions per 5.000 euros i no per 10.000 euros com sortia escrit en el document que el regidor va enviar a l'empresa. Va atribuir la diferència a un error de la notaria en el moment d'escriure la xifra. Cal recordar que les va adquirir per 300 euros al febrer quan es va constituir l'empresa.

Martínez va puntualitzar, però, que l'empresa està formada per quatre socis i no tres com s'afirmava a aquest diari. "No és cert que siguem tres socis. Som quatre i permeteu-me que deixi a l'anonimat el quart donat que no tinc la seva autorització", va afirmar Martínez. "El 29 d'abril ens arriba tant a mi com al quart accionista una notificació del notari en el qual ens deixen fora de la societat. Ens reboquen tot tipus de responsabilitat", va explicar. És a dir, que tots dos van quedar sense "poders" i únicament com a socis accionistes.

El regidor va afirmar que havien demanat sortir-ne perquè hi havia "problemes interns" per la gestió que s'estava duent a terme. En aquest sentit, Martínez va afirmar que hi havia "irregularitats" com la manca de despatx i altres d'econòmiques.

L'edil va posar de manifest, però, que de moment continua sent soci, perquè encara no ha venut les accions, igual que el quart soci que també vol vendre la seva part. Va fer aquesta notificació a l'empresa per donar prioritat als altres accionistes a comprar la seva part i sinó les vendrà a la competència. En aquest sentit, va comentar que estan esperant que es convoqui una Junta General d'accionistes per tractar la qüestió.

Martínez va explicar que va entrar a l'empresa "per ajudar a una persona que estava en dificultats econòmiques serioses" en referència a Josep Maria Escrig -també accionista-, que es va quedar sense els vaixells per un temporal. Escrig tenia l'empresa Viajes Marítimos S.L. i Martínez va destacar que va moure aquesta nova empresa per donar-li un cop de mà: "Vaig creure que era important a una persona que fins a dia d'avui era amiga meva", va afirmar.

Finalment, va dir que no només ha posat 300 euros d'inici, sinó que hi ha hagut altres despeses.