L'Ajuntament de Vidreres va aprovar en el ple de dimarts el programa i la celebració de la festa dels correbous d'aquest any. Una de les principals novetats d'enguany serà el final de l'encierro, que acabarà a la plaça de braus que es munta per festes. Des que es va recuperar ara fa dos anys, l'encierro acabava al costat de l'envelat que hi ha per les festes. Ara, però, l'Ajuntament ha decidit que les vaquetes segueixin pel carrer Maçanet fins al final, creuin la carretera C-63 -que caldrà tallar al trànsit- passant per la nova passera que s'està instal·lant i arribin a la plaça de braus mòbil que es munta a l'aparcament de l'altra costat de l'escorxador. "L'encierro s'acabarà dins la plaça de braus, com passa a Pamplona", va afirmar l'alcalde Jordi Camps. "Encierros a la gironina", va afegir el batlle.

Segons es van acordar al ple, enguany, l'encierro se celebrarà el diumenge 1 de setembre a partir de les vuit del matí. I el 31 d'agost i el mateix 1, es faran els bous a la plaça des de cinc de la tarda fins les vuit del vespre.

L'alcalde va destacar que des que es va recuperar l'encierro ha anat augmentant i valoren positivament tornar a celebrar aquesta tradició.