La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de les comarques gironines va repartir uns 1.000 fullets informatius entre els turistes que van arribar diumenge al matí a l'aeroport de Girona-Costa Brava, a Vilobí d'Onyar. En els fullets s'explicava als visitants la situació política a Catalunya i els motius pels quals la JNC creu que és necessari tirar endavant cap a una independència de Catalunya. Al migdia també es van desplaçar al municipi de Platja d'Aro.

Aquest seguit d'accions s'afegeixen al repartiment de material informatiu sobre el procés sobiranista aprofitant l'avinentesa del concert "Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat", que es va dur a terme el dia abans a la ciutat de Girona. El col·lectiu local de la JNC hi va muntar una parada per difondre arguments per contribuir a ampliar la majoria social a favor del sí a la independència, sobretot entre els joves.

Per acabar aquesta onada d'accions de les joventuts de Convergència Democràtica de Catalunya, divendres vinent la JNC farà una acció a Lloret de Mar. A la barraca que tenen instal·lada a la Roca d'en Maig també s'hi repartirà material informatiu.