La Policia Local de Platja d'Aro juntament amb la brigada aquest dissabte, per segona vegada aquest estiu, la terrassa del bar Pani, del Shopping Center. El responsable del local, Jean Noel Martínez, es queixa que, si bé no compta amb els permisos corresponents, la policia no hauria pogut procedir a la retirada de la terrassa en aquesta segona ocasió. La primera vegada que li van retirar va ser el mes de juliol i, aleshores, ho van fer arran d'un decret d'alcaldia que així ho ordenava. No obstant això, en aquesta segona ocasió no hi havia cap decret signat per aquest motiu, per la qual cosa entén que no hi havia cobertura legal per procedir a la retirada.

No ho veu així la regidora de Via Pública, Dolors Guirado, que ha explicat que no es necessari que per a cada actuació la policia requereixi d'un nou decret. Guirado ha afegit que "no ens fa cap gràcia" haver de retirar la terrassa, però ha explicat que ho han hagut de fer perquè no té el permís de la comunitat de veïns (la terrassa es troba dins de propietat privada) ni la llicència ambiental (que està tramitant). A més assegura que han rebut moltes queixes de veïns.

Jean Noel Martínez sosté que les queixes provenen únicament del president de la comunitat de veïns i afirma que compta amb el suport de molts propietaris de la comunitat. El president ho nega: "Portem tres anys que queixes, però aquest any no n'he fet cap". Afirma que molts veïns l'han felicitat per no permetre la terrassa i que se li va denegar el permís perquè assegura que el bar és una font de molèsties i, per tant, de queixes dels veïns.