L'Ajuntament de Lloret de Mar ha rebut una única oferta en el concurs públic per la gestió de la nova piscina de la localitat. Dimarts va acabar el termini per presentar ofertes, després que el consistori hagués aixecat la suspensió de la licitació, i només s'ha rebut una oferta. Es tracta d'una Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Sportise Creative Solutions i Clece.

Ara començarà el període per avaluar tota la documentació. Segons van comentar fonts municipals, aquesta mateixa setmana s'obrirà el primer dels tres sobres de l'oferta, on hi ha tota la documentació de l'empresa. La setmana vinent s'obrirà el sobre dos, on hi ha tota la part tècnica de la gestió. I llavors començarà l'avaluació i un cop elaborat un informe tècnic serà quan s'obrirà el sobre tres, que conté la part econòmica.

Així, doncs, un cop feta l'avaluació, es donarà la concessió i l'obertura de la piscina podria ser cap a finals d'anys, ja que la concessionària té tres mesos per fer-la un cop signat el contracte. La concessió és per 4 anys i l'Ajuntament va marcar uns preus per a usuaris que hauran de ser millorats a la baixa i, com a cànon, es fixava un mínim de l'1% dels beneficis que s'obtinguin pel consistori.

Cal recordar que en el darrer ple, la piscina va ser protagonista, ja que el Govern volia aprovar la liquidació de les obres de construcció i l'oposició ho va tombar. Ara, l'empresa podria presentar un contenciós administratiu perquè reclama que se li deuen 1,6 milions. En tot cas, la qüestió és paral·lela i no afectarà a la gestió i l'obertura.