L'Ajuntament de Lloret de Mar organitza aquest diumenge la 21a edició de la Botiga al Carrer que comptarà amb la participació de prop d'un centenar de parades amb descomptes que arriben fins al 70%. A més també s'han previst diferents activitats a l'aire lliure com música i animació.

Poques setmanes després, concretament el 13 de setembre, Lloret té una nova cita amb el comerç a través del Lloret Night Shopping; una nit de compres en la qual els comerços podran tancar a mitjanit i es realitzaran passarel·les de moda al carrer, concerts de música en viu, propostes gastronòmiques i moltes altres activitats lúdiques. En la passada edició, més de 15.000 persones varen participar en la iniciativa.

El sector comercial s'ha convertit en un producte estratègic per a l'Ajuntament de Lloret de Mar. En paraules del regidor Jordi Orobitg, "és un sector de gran valor tant per al resident com per al visitant i cal que es treballi des de l'àmbit de l'ordenació, de la promoció i la dinamització". Pel que fa a l'ordenació comercial, es desenvolupa accions proposades dins el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials amb l'ordenança reguladora dels usos comercials.