Les Nits de Marimurtra de Blanes, després dels 10 concerts programats, es consoliden com a oferta d'oci, cultural i musical a la Costa Brava. Enguany, s'ha registrat un índex d'ocupació lleugerament superior al 85%, la qual cosa significa un augment respecte l'any passat però, sobretot, la constatació que Les Nits de Marimurtra ocupen ja un lloc en l'escenari lúdic i cultural de les nits d'estiu. Més encara si es té en compte el lleuger augment de la capacitat d'acollir públic de la zona del templet de Linné, escenari habitual del festival, aconseguit aplicant millores logístiques i respectant sempre que tothom que acudís a Les Nits de Marimurtra gaudís de la millor experiència, han explicat les fonts del festival.

Per altra banda, enguany s'ha reforçat la programació en dues direccions. Per una banda, apostant per formacions de proximitat com ara els blanencs X-Tramp o Smile i les lloretencs The Soulbug. I per l'altra, buscant el suport d'artistes més mediàtics que donessin projecció tan al festival com a l'espai, tal i com ha estat el cas d'Andrea Motis o Elena Gadel.

Jaume Dulsat, gerent de la Fundació Privada Carl Faust, ha remarcat el fet que "aquesta s'ha convertit en una oferta de lleure interessant, que aposta per uns valors clars per fer una aportació cultural rellevant i que al mateix temps manté un esperit de gran qualitat i que, per sobre de tot, ens permet aprofundir en la tasca encomanada pel nostre fundador, Carl Faust, ja que cada euro de benefici que es genera amb aquesta iniciativa es dedica als fins fundacionals de la Fundació Carl Faust com la recerca, la divulgació i la conservació botànica".

Des de la Fundació Carl Faust s'incideix en l'esforç realitzat per dur a terme un festival autosuficient, de qualitat i amb una línia clara de continuïtat. També es vol fer palès l'agraïment per l'aposta realitzada pels sponsors Freskibo (Peixos Ros) i Caves Mont-Ferrant, així com l'Ajuntament de Blanes com a col·laborador.