Un motorista va relliscar ahir a la rotonda de les Mallorquines i va anar a parar sota les rodes d'un camió, que li va amputar una cama. L'home, veí de Riells i Viabrea, de 43 anys, havia patinat a quarts de cinc de la tarda perquè la carretera era humida a causa de la pluja.

Un agent de la policia local de Sils va practicar-li immediatament un torniquet a la cama per impedir que perdés més sang mentre arribaven les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que el van atendre allà mateix abans de traslladar-lo a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'altre policia va haver de dirigir el trànsit en aquell punt de la Gi-555 per tal de facilitar també la retirada dels vehicles i la neteja de la via.

Per la seva banda, els propietaris de l'hostal que hi ha a la zona van donar gel en abundància als equips d'emergència per tal que poguessin mantenir l'extremitat amputada del motorista en fred per si existia la possibilitat de salvar-la.

Fins al lloc dels fets van traslladar-se tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM.