Nova víctima ofegada en una platja girona. Un francès de 46 anys va caure ahir desplomat a la platja de Santa Margarida i el Salatar de Roses, just davant l'hotel Marítim. Els serveis d'emergències van actuar de forma immediata realitzant maniobres de ressucitació però els va ser impossible salvar-li la vida.

Sembla que l'home va entrar a banyar-se cap a dos quarts de quatre de la tarda quan va patir l'ata de cor. La seva dona va entrar a l'aigua per treure'l amb l'ajuda dels socorristes de la Creu Roja, que en adonar-se de la situació ràpidament van realitzar les primeres maniobres de reanimació.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar al lloc un helicòpter i una ambulància medicalitzada. Els professionals sanitaris també van intentar maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos.

En aquest succés també hi va treballar el cos dels Mosso, amb 4 patrulles de la Comissaria de Roses. Un cop es va certificar la mort del turista a la seva esposa, els serveis funeraris es van fer càrrec del cos. A la platja on va passar l'incident hi havia bandera verda i servei de vigilància. Amb aquesta ja són 20 les persones que han perdut la vida aquest estiu a les platges catalanes, 9 a les comarques gironines. per aquesta raó Protecció Civil insisteix en recomanar evitar el bany a les persones que es troben malament o estan cansades. Reclama també que es respectin les normes de bany i el color de les banderes, així com seguir sempre les indicacions dels socorristes. En cas d'observar alguna persona amb problemes dins de l'aigua es recorda la necessitat d'avisar el socorrista o trucar al 112.