La Guàrdia Civil ha imputat cinc persones per vendre articles de marca falsificats al mercat setmanal de Blanes. Els agents han comissat material -entre rellotges, polseres, dessuadores o samarretes- per valor de 450.000 euros. L'operació es va iniciar arran de les denuncies presentades pels representats de diferents marques de prestigi (Bulgari, Rolex o Gucci, entre d'altres), que van posar en coneixement del cos que hi hauria parades del mercat que estarien venent articles de les seves marques però falsificats. El passat dia 26, agents de la Guàrdia Civil, acompanyats pels pèrits de les marques, van inspeccionar diferents parades i van comprovar que s'estaven venent productes falsos.

L'operació es va iniciar arran de les denúncies dels representats legals de diverses marques, que van posar en coneixement de la policia que, suposadament, s'estaven venent articles falsificats a algunes de les parades del mercat de Blanes.

A conseqüència de les denúncies, el cos va personar-se el passat dilluns al mercat -en companyia dels pèrits de les empreses- per fer comprovacions in situ. Allà, segons informa la Guàrdia Civil, es va comprovar que les denúncies de les marques eren fonamentades i que, efectivament, s'estaven venent materials falsificats.

Per això, els agents van incautar el material falsificat, entre el qual hi ha rellotges, polseres, samarretes i dessuadores, valorats al mercat en 450.000 euros. Els agents també van imputar cinc persones com a responsables de les parades on estava exposada la mercaderia falsificada.

El material comissat i les diligències iniciades per la Guàrdia Civil es van lliurar al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.