Cinquanta euros serà el valor que tindrà l'allioli més gustós, amb millor color i més cos d'entre els que s'elaborin aquest matí a la Platja d'es Racó de Tossa. L'Associació de veïns i amics de Creixell ha organitzat aquesta primera edició d'aquest concurs culinari que servirà per donar el tret de sortida a la desena edició de "La Cuina del Cim i Tomba" que enguany compta amb la participació de 16 restaurants que oferiran aquest plat entre les seves especialitats.

Els participants del concurs tindran 30 minuts per elaborar la seva especialitat i podran utilitzar els ingredients que desitgin per condimentar la salsa. Després, tothom qui ho vulgui podrà tastar les creacions que quedaran per a degustació popular.

Però el concurs d'allioli no serà l'únic element destacat de la jornada doncs també està previst a que dos quarts d'una, a es Racó, es realitzi la presentació del nou llibre del gastrònom i col·laborador del Diari de Girona Jaume Fàbrega, La cuina marinera de la Costa Brava. Receptes tradicionals dels pescadors, que anirà a càrrec de Toni Bragulat. L'autor del llibre també signarà exemplars, que podran adquirir-se allà mateix.