Tres encaputxats armats amb ganivets van assaltar la matinada d'aquest dimecres la finca d'una parella suïssa a Vall-llobrega, en la qual van emmordassar i van lligar el marit al llit. Segons van informar fonts pròximes a la investigació policial oberta per enxampar els delinqüents, els tres individus van accedir a l'interior de la finca saltant la tanca de la propietat situada al carrer Montagut de la urbanització Mas Falquet. Aquest nucli urbà es troba un cop passat el casc de Vall-llobrega, concretament, està al costat del cementiri del municipi. La tipologia de vivendes d'aquesta urbanització és de finques de cases unifamiliars amb jardí, i bastantes amb piscina. Les víctimes de l'assalt són una parella d'una vuitantena d'anys que tenen aquesta segona residència en aquesta tranquil·la urbanització de Vall-llobrega.

Una vegada a l'interior de la finca, els tres assaltants van intentar accedir a la casa principal, on s'hi trobava la dona, però no ho van poder aconseguir. No obstant això, ho van intentar amb la construcció que hi ha al costat, on sí que van tenir-hi èxit.

Es tracta de la casa d'invitats, que era on es trobava el marit, al qual, després d'amenaçar-lo amb un ganivet, van emmordassar-lo i el van lligar al llit. Així, van aprofitar per robar-li el rellotge d'or que portava. Abans d'anar-se'n, van regirar l'immoble, però tot apunta a que només s'haurien endut una tauleta iPad. Així mateix, van deixar lligat la víctima de l'assalt a qui, segons fonts consultades, no li van causar cap mal, a excepció d'haver-lo lligat al llit de la residència.

Sobre les quatre del matí, l'home va aconseguir deslligar-se, va trucar al número d'emergències 112, des d'on van activar-se el protocol d'atenció. Encara que presentava erosions causades per les lligadures, la víctima no va necessitat ser traslladada a cap centre sanitari.

Durant la mateixa matinada, agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de Girona van fer-se càrrec del cas, de manera que al matí diversos agents de policia judicial i científica van desplaçar-se fins a la finca per intentar recollir qualsevol indici que els ajudi a identificar els autors de l'assalt.