Un veí de Sant Ferriol que denunciava ser víctima d'un assalt a casa seva ha acabat detingut per tenir dues plantacions de marihuana i una arma sense llicència. El passat dimarts, a les 8 del matí, els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada de l'amo de Mas Pujolet alertant que quatre homes l'havien encanonat amb una arma, l'havien lligat amb cinta adhesiva i s'havien endut 1.300 euros d'una cartera que tenia al mas. Quan els agents van arribar a la casa, van veure que hi havia dues plantacions de marihuana i van acabar detenint la víctima com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública i un altre de tinença il·lícita d'armes.

L'home havia dit als agents que quatre homes d'ètnia gitana l'esperaven quan anava a sortir de casa. Quan se'ls va trobar de cares, l'home es va amagar darrere un cotxe però els assaltants li van disparar un tret que va impactar contra el vehicle. Llavors, els quatre homes se li van tirar a sobre, el van tombar bocaterrosa, el van encanonar amb l'arma i el van lligar amb cinta adhesiva.

En anar cap al mas els Mossos van trobar les plantacions i l'amo va reconèixer que eren seves. Va quedar detingut al moment.