Tossa de Mar ha registrat una caiguda en picat dels robatoris al mercat setmanal de la localitat durant aquest estiu. I és que dels més de vint robatoris (furts) que es van produir durant el juliol i agost de l'any passat en el mercat, enguany només n'hi ha hagut un durant el mateix període, segons dades municipals. Concretament, va ser un lladre que va obrir una bossa de mà i es va endur una cartera.

L'Ajuntament apunta que la baixada es deu al nou dispositiu especial de seguretat que ha estat realitzant la Policia Local durant l'estiu. El dispositiu ha consistit en la posada en funcionament cada matí de mercat (dijous) d'uns controls estàtics per part de la Policia Local a les entrades de la població. A més, durant totes les hores de mercat, entre quatre i cinc agents patrullaven pels carrers on s'ubiquen les parades.

Segons va destacar l'Ajuntament en un comunicat, la Policia Local va voler agraïr la col·laboració que en tot moment donen els responsables de les parades del mercat per a poder dur a terme la tasca policial.