L'Ajuntament de Blanes, a través de l'Àrea de Promoció de la Ciutat, ha reprès l'organització de jornades formatives que es fan amb caràcter regular. Més concretament, es tracta de dues càpsules formatives que s'han programat a la segona quinzena del mes de setembre, i que estan adreçades a persones emprenedores i empresaris del municipi, així com de poblacions de la seva àrea d'influència.

Les inscripcions per participar a les càpsules formatives són gratuïtes i s'impartiran a l'edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l'antiga Escola Safa (avinguda de l'Estació número 43, al polígon industrial). Aquest setembre es tractaran dues qüestions interessants per a tothom qui regenti un negoci o tingui la intenció de posar-lo en marxa: les problemàtiques més habituals de qualsevol empresa i com resoldre-les i la creació de campanyes publicitàries a través del correu electrònic. En aquest sentit, totes dues tenen un objectiu comú: millorar la gestió i la competitivitat de les empreses.

La primera càpsula formativa d'aquest mes tindrà lloc el dimarts de la setmana que ve. Un expert en coaching explicarà a través de diversos exercicis pràctics eines i recursos per fer front a les problemàtiques més habituals que poden sorgir en qualsevol empresa o organització.

La segona càpsula formativa s'ha programat pel dimarts 24 de setembre . Un tècnic especialitzat en tecnologies de la informació i la comunicació explicarà els eixos bàsics per crear campanyes publicitàries professionals.