L'Institut Rocagrossa de Lloret de Mar ha iniciat aquest curs escolar amb la inauguració d'una unitat de suport a l'educació especial per a secundària. Aquest recurs organitzatiu d'atenció a alumnes amb necessitats educatives especials susceptibles de ser escolaritzats en centres específics té la finalitat d'afavorir la seva participació en l'entorn ordinari. Aquest nou servei és, doncs, en paraules del regidor d'Educació, Ignasi Riera, "una aposta més per una educació inclusiva i de qualitat".

Des de la setmana passada, un total de 4.900 alumnes han tornat a les aules de les escoles i instituts de Lloret. Concretament s'han matriculat 2.970 nens i nenes a les escoles de segon cicle d'educació infantil i primària (de P3 a 6è primària) i 1.250 a secundària (ESO). Pel que fa a la matrícula viva, és a dir alumnes que s'han matriculat d'un centre a un altre, hi ha 85 inscripcions.

Lloret, han informat fonts municipals, compta amb dues llars d'infants públiques (llar d'infants Lola Anglada i llar d'infants Els Pops), cinc llars d'infants privades (llar d'infants Els Vailets, Marinada, Lluna de Marinada i Mamma Mia i L'Estel), quatre escoles públiques (escola Àngels Alemany, Pere Torrent, Pompeu Fabra i Esteve Carles), dos instituts públics (Coll i Rodés i Rocagrossa), un institut-escola públic, una escola concertada (Immaculada Concepció) i una Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) amb 12 alumnes.

Amb 40.669 empadronats en data de 2 de setembre, la vila compta amb 5.878 nens i nenes amb una franja d'edat entre els 3 i els 16 anys; concretament 3.891 de 3 a 11 anys i 1.987 de 12 a 16 anys.