Durant aquesta temporada de platges a la Costa Brava, la Creu Roja ha realitzat 8.734 assistències sanitàries i 55 rescats. Enguany, la Creu Roja ha comptat amb 79 socorristes diaris en 28 platges del litoral gironí situades en vuit municipis diferents. La gran majoria d'assistències sanitàries han estat per traumatismes (ferides, contusions o possibles fractures) o picades de medusa. Concretament, de les 8.734 assistències sanitàries efectuades per la Creu Roja aquest estiu, 4.266 corresponen a traumatismes i 2.019 a picades de medusa.

A banda de les assistències, els socorristes de la Creu Roja han efectuat un total de 12.635 avisos preventius. També han localitzat 104 infants que s'havien perdut.

La temporada de platges s'ha acabat amb un total de 8.734 assistències sanitàries i 55 rescats a les diverses platges del litoral que vigilen socorristes de l'organisme.

A més de les assistències i seguint la línia de temporades passades, la Creu Roja ha seguit reforçant els avisos preventius a banyistes i embarcacions per evitar conductes de risc. Concretament, els socorristes de la Creu Roja han efectuat un total de 12.635 avisos preventius aquest estiu.