Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 13 de setembre dos homes acusats de robar peces d'una màquina retroexcavadora d'un càmping de Lloret de Mar.

Els detinguts són dos homes de nacionalitat espanyola de 40 i 45 anys, un amb domicili desconegut i un altre veí de Blanes, a qui se'ls acusa de ser autors d'un robatori amb força. Els agents també van denunciar una dona de 33 anys, també de nacionalitat espanyola i veïna de Blanes, pels mateixos fets.

Pels voltants de les deu del matí del dia 13 de setembre, un mecànic es va adreçar fins un càmping de la zona del Papalús de Lloret de Mar per tal de reparar la peça d'una màquina retroexcavadora.

Un cop allà, el mecànic va veure la tanca perimetral trencada i com dos homes i una dona es dirigien cap a un camí de terra i volien fugir amb un vehicle.

L'home va veure com portaven el braç de la màquina retroexcavadora dins el maleter i just al costat, al terra i apunt per carregar, hi havia la pala retroexcavadora, un microones i un carretó.

L'home va alertar immediatament la policia i els va fer descarregar l'aparell del vehicle. Els dos homes, amb excuses, li van explicar que tenien permís del càm-ping lloretenc per recollir aquella peça.

En pocs instants va arribar una patrulla dels Mossos d'Esquadra que, després d'identificar les tres persones i esclarir els fets, va detenir els dos homes i va denunciar la dona per aquest robatori amb força.

Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar el 16 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.