...Ni més cec que aquell qui no vol veure. Fa ja un temps que Vidreres viu moments de molta convulsió en l'àmbit polític, panorama que es tradueix al carrer del municipi, per una banda, en un cert neguit i preocupació, o per l'altra, en una certa ironia i vergonya aliena, depenent dels episodis que es van succeint.

Dia a dia van esdevenint notícies i situacions diferents i preocupants que, si al final es demostra que són certes, s'hauran d'explicar molt bé als ciutadans. Situacions que han donat peu de mica en mica, gota a gota, que els regidors que formaven part de l'equip de govern de Vidreres hagin anat abandonant el vaixell.

Hem passat de tenir un govern de vuit regidors a un de tres regidors. I això comença a ser realment preocupant. Amb tot això, el ?senyor alcalde hauria d'escoltar i veure una mica tot el que està passant al seu voltant i començar a actuar en conseqüència, començar a posar seny i portar el vaixell a bon port si encara troba que està a temps.

Paral·lelament a tot això, al carrer les persones es troben, parlen, opinen, mostren els seus sentiments... és normal! I els polítics hauríem d'escoltar, rumiar i reflexionar sobre la responsabilitat que tenim envers els nostres actes i les conseqüències d'ells. I, alhora, els ciutadans no quedar-nos amb el que es diu al carrer, amb el que llegim a la premsa... hem de demanar als representants polítics explicacions de les seves accions.

I amb tot això, l'opinió que generarem potser estarà més propera a la veritat, una veritat que no ha d'estar de part de qui més cridi, com sovint ens fan creure.

Finalment, vull aprofitar per ?felicitar la regidora Genoveva per la seva tasca feta a l'Ajuntament abans de marxar i, sobretot, per la seva integritat i la valentia que ha tingut en molts moments en imposar els seus valors humans per sobre d'opinions o criteris de grup. Realment he trobat en ella una "persona" més que una política, que ha estat sempre al costat de la veritat. Perquè, Genoveva, "la veritat és filla del temps, no de l'autoritat". Gràcies per la teva implicació!