Els Teatres Municipals de Blanes i Lloret de Mar han unit esforços per primera vegada per oferir una trentena d'espectacles aquesta temporada. Entre el mes d'octubre i desembre el Teatre de la Costa Brava Sud portarà als dos municipis una programació àmplia i variada, des de Solfatara a Blanes fins El Rei Borni a Lloret, passant per obres com 9 maletes amb Mercè Sampietro o Estúpids amb Ferran Rañé. L'aposta dels dos teatres ha estat unir-se aquesta temporada per fer front a la conjuntura econòmica, racionalitzar les despeses i visualitzar el potencial que té l'escena teatral al sud de la Costa Brava.

Teatre de la Costa Brava Sud comença a caminar demà amb l'espectacle infantil Hansel i Gretel a Blanes. Mentre que el primer espectacle per adults es farà a Lloret el divendres. Actuaran la companyia Planeta Impro amb l'espectacle Impro-Show. Tota la programació es pot consultar al web www.teatredelloret. Onze títols professionals i 29 títols en total configuren la primera programació conjunta.

La cultura no és un luxe i així ho vol deixar clar la programació que presenta el Teatre de la Costa Brava Sud, que aposta per fer arribar al públic propostes teatrals de gran qualitat, a preus assequibles. És per això que el preu de les entrades en els dos teatres s'han abaratit respecte a l'any passat un 10%. Entre els propòsits de la programació de les dues sales hi ha el d'afavorir els col·lectius més desafavorits, per això, les persones en situació d'atur dels dos municipis tindran accés a tota la programació pel preu de 3 euros. També es vol connectar amb un públic ampli i divers i buscar nous públics. Amb aquesta finalitat s'ha establert que tots els alumnes de cursos de teatre o dansa puguin accedir a tots els espectacles a un preu únic per obra de 5 euros.