L'informe acústic elaborat per l'Ajuntament de Girona a un negoci d'autorentat de cotxes a l'avinguda Lluís Pericot conclou que "no compleix la normativa". Aquest estudi indica que es va fer una anàlisi de 180 minuts en horari diürn i que es va obtenir un valor de 63 decibels. En el mateix document s'explica que la normativa assenyala que per a activitats exteriors el valor no podrà superar els 60 decibles en aquest període de temps. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Girona ha enviat un requeriment a l'empresa que explota el negoci per tal que solventi aquestes molèsties i per tal que aporti documentació conforme la seva activitat no genera soroll excessiu.

Els veïns de la zona, sobretot d'habitatges del carrer Castell de Recasens i del carrer Sant Hipòlit, s'han queixat a l'Ajuntament dels sorolls que ocasiona aquesta activitat i lamenten que el govern "minimitzi" el soroll dient que supera només "una mica" els límits permesos. En aquest sentit, recorden que tres decibels són molts ja que l'escala de càlcul varia de forma logarítmica.

Els residents, que han penjat pancartes de protesta als balcons, van entrar les primeres queixes a finals del mes de juliol i a principis d'agost. Fruit d'això, el consistori va fer diferents inspeccions acústiques. Una la va fer el 13 d'agost i una segona el 28 de setembre. En el primer cas es va acabar resolent que s'hauria de fer un segon informe, que és el que va generar l'estudi de 180 minuts, que és el que ha servit per concloure que l'activitat supera el soroll permès segons la normativa vigent.