La víctima mortal en l'accident de Sant Privat d'en Bas és un veí d'Olot, Vadym R., de 21 anys i de nacionalitat ucraïnesa. El jove va perdre la vida diumenge al vespre després que el seu cotxe caigués per un terraplè d'uns 20 metres fins arribar al riu. El seu acompanyant va rebre ahir al matí l'alta mèdica després d'estar ingressat a l'hospital Josep Trueta.

El sinistre viari mortal es va produir diumenge quan faltaven pocs minuts per dos quarts de set de la tarda a la carretera que porta fins a l'àrea de pícnic Els Pins de Sant Privat. En el vehicle, un Honda Civic, hi anaven dos joves que els veïns de la zona havien vist per aquesta via diverses vegades. La carretera és pavimentada i porta cap a la zona del Puigsacalm i cap al naixement del riu Fluvià. El cotxe en què anaven els dos nois va xocar contra un arbres i en conseqüència, es va precipitar el vehicle i el conductor va morir.

El copilot del cotxe en canvi va sobreviure i va ser ell mateix qui va alertar els serveis d'emergències dels fets. Ell va quedar ferit i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ahir ja va ser donat d'alta.

En l'accident on va perdre la vida el jove d'Olot hi van intervenir tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies i l'helicòpter del SEM. Els Bombers per la seva banda, a causa de les difícils condicions d'accés a la zona on va tenir lloc l'accident, hi van desplaçar quatre dotacions entre les quals hi havia uan dotació del GRAE.

Ahir al migdia, una grua va començar els treballs per enretirar el vehicle accidentat, que va quedar totalment destrossat. La via va quedat tallada almenys una hora i mitja. Finalment, la grua no va poder enretirar el vehicle accidentat i caldrà enviar-ne una altra de més gran en els pròxims dies per poder treure el vehicle del lloc.

Fa deu dies una altra jove d'Olot va morir en un altre accident de trànsit. La noia de 20 anys va topar frontalment amb una furgoneta quan ella circulava amb el seu cotxe per la C-66 a l'altura de Serinyà en sentit Olot.