Catorze anys després d'haver fet la inauguració del centre cívic, Riudaura pot disposar d'una sala polivalent, perquè ha aprofitat part de l'estructura de l'edifici. És a dir, han donat ús a un espai que es va crear a partir de la consolidació de l'immoble el 2010. En aquell any, l'Incasol va invertir 280.000 euros a fer murs i parets per subjectar l'edifici. L'acció descarta una consulta popular per ensorrar l'edifici o adequar-lo.

L'equipament està repartit en 2 parts, una de superior que dóna a la plaça i una altra d'inferior que a través d'un decalatge va a les pistes d'esports. El problema era que la part superior s'enfonsava.

Feta la consolidació quedava un espai buit que han aprofitat i l'han convertit en la sala polivalent que no havien pogut tenir. Encara hi havia un problema: els sanitaris quedaven a la planta superior, a la qual no es pot pujar. La causa és que la part de dalt incompleix la normativa. La solució ha estat fer uns sanitaris nous a la sala nova, pels quals la Generalitat els ha donat una ajuda. Ara, només falta posar-hi calefacció, però ja la fan servir.

Pel que fa a la part superior, segons ha explicat Agustí Llop (alcalde en funcions), el gabinet d'arquitectes Aranda, Pigem Vilalta (dissenyadors del projecte original) i els serveis tècnics del municipi estudien la reparació que s'ha de fer per adequar l'edifici a la normativa. La previsió és que al final tot l'edifici podrà entrar en servei i serà més gran i més segur que el que es va donar per fet el 1999.