Ja fa un any que no tenim vol a Madrid. En què s'ha notat?

Home, teníem una bona manera d'anar a Madrid, ja que hi ha molts empressaris gironins que hi necessiten anar. I també era una forma de dur turisme del centre d'Espanya cap a Girona. Està clar que l'absència es nota. Hem tingut sort que ha entrat el TAV en funcionament, cosa que ha amortit l'absència del vol. Tot i així, estaria bé tenir els dos mitjans, crec que són complementaris.

Continuen intentant reprendre el vol a Madrid?

Per desgràcia a aquestes alçades és cada cop més difícil. Ja ha passat l'estiu i no hem aconseguit res. Sóc bastant pessimista respecte que hi hagi un altre vol a Madrid.

De qui és la culpa que no tinguem aquest vol?

No l'hi sabria dir. El que està clar és que són les companyies les que han de lluitar per ser-hi. Si una companyia s'ho proposés, no li costaria gaire volar entre Girona i Madrid.

Potser ara que hi ha el TAV, del qual em parlava abans, ningú s'hi veu amb cor?

El TAV va bé per a la gent que viatja per motius de turisme, però en canvi els seus horaris no són gaire adequats per a la gent que va Madrid a fer negocis. Surt a les 11 del matí de Girona, i després surt a les 5 de la tarda de Madrid per tornar. Amb una línia aèria els horaris anirien molt millor. A més, una ruta aèria et dóna l'opció de fer després altres connexions amb altres ciutats des del mateix aeroport.