Fontcoberta ha tornat a reprendre l'activitat de la brigada de voluntaris que, des de fa uns mesos, s'organitza per millorar i conservar espais públics. L'Ajuntament va posar en marxa aquesta iniciativa amb l'objectiu de compensar la manca de recursos econòmics de les administracions.

Un cop deixat enrere l'estiu, fa unes setmanes un grup de voluntaris del municipi van col·laborar en el desbrossament dels corriols que conformaran la futura "Ruta de les fonts i dels petits tresors de Fontcoberta".

Distribuïts en diferents grups, es va refer un tros del camí que va de la Mare de Déu de la Font fins al poble de Fontcoberta i un altre tram entre la font de Pedra i les alzines reclamadores; en la mateixa intervenció també es va netejar la font de Melianta, a més de construir graons al corriol per gua?nyar el desnivell entre aquesta font i el pla de la Pedra dreta.

La voluntat del Consistori és que al novembre estigui enllestida tota aquesta neteja, per tal d'inaugurar la ruta amb una caminada popular.

El projecte de les brigades de voluntaris es va posar en marxa davant la manca de recursos econòmics per mantenir i promoure el patrimoni municipal, tant pel que fa als espais d'ús públic com els diferents elements naturals que donen valor a aquest municipi del Pla de l'Estany.