Més de 13.000 persones s'han donat d'alta com a voluntaris per al Gran Recapte des de la crida feta pel Banc dels Aliments el passat 26 de setembre. Tot i aquest èxit de convocatòria, l'increment dels punts de recollida d'enguany requereix d'un nombre més gran de voluntaris, i la tasca d'aconseguir els 2.000 restants continua.

Amb l'ajuda de la campanya de difusió "Volem donar una bona notícia", que s'emet a través de diferents mitjans de comunicació catalans i està protagonitzada per destacats periodistes, es fa ara una crida amb especial èmfasi a localitats gironines com Palamós, Lloret de Mar i Girona; a l'àrea de les Terres de l'Ebre, a la ciutat de Lleida, a poblacions barcelonines com Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i, en concret, falten coordinadors a l'Hospitalet de Llobregat.

Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades, sorgides sobretot arran de la crisi.

Per a fer-ho possible es necessiten 15.000 voluntaris en més de 1.300 punts de recollida a supermercats i mercats arreu de Catalunya, els dies 29 i 30 de novembre.

Des del 26 de setembre els ciutadans poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com. Les inscripcions com a voluntari i coordinador es tancaran el proper divendres 8 de novembre.