L'estació gironina de Masella va inaugurar ahir la proposta d'esquí nocturn que la converteix en referència d'aquesta oferta al Pirineu, gràcies a un sistema d'il·luminació que cobreix tretze pistes per a un total de deu quilòmetres habilitats, que estaran enllaçats per set remuntadors.

Segons han informat els responsables de la instal·lació, els clients podran lliscar des de la cota 2.020 a la 1.600 per diferents pistes, inclosa una de nivell vermell homologada per la Federació Internacional d'Esquí, que serà apta per a la celebració de carreres d'eslàlom gegant en aquest singular horari. Masella es converteix a l'estació amb esquí nocturn amb més pistes, quilòmetres i desnivell esquiable dels Pirineus i, al mateix temps, amplia la seva oferta de restauració per adaptar-se a la nova franja nocturna.

Divendres i dissabtes

Els clients podran gaudir d'aquesta pràctica esportiva gràcies al sistema d'il·luminació els divendres i dissabte de la temporada de neu fins al pròxim 1 de març de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de deu del vespre.

La inauguració la va fer el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que va dir: "Noves sensacions, una nova experiència i noves inversions, s'ha de valorar l'esforç d'inversió que ha fet la Masella".

El conseller Puig va afegir que es tracta de "més oferta turística d'hivern que permetrà ampliar el nombre d'esquiadors, permetrà ampliar llocs de treball i això és molt important en aquests temps de crisi, es important que les empreses privades i públiques millorin les seves instal·lacions i així ampliar l'oferta turística d'hivern". En aquest sentit el conseller va assegurar que "això donarà més relleu al territori i que ens permet desestacionalitzar i oferir neu a hores que fins ara no era possible".

"La gran aposta de Masella per aquesta temporada", així va definir el director de Masella, Xavier Nolla, la inversió en esquí nocturn. Aquesta aposta permetrà a l'estació allargar la jornada d'esquí als caps de setmana. Nolla va explicar que uns 500 esquiadors ja han tret el forfet nocturn per a tota la de temporada.