Una de les quatre famílies afectades per l'incendi que va cremar un habitatge a Ripoll no podrà retornar a casa seva fins d'aquí a uns dies, quan s'hagin arreglat els desperfectes que el foc va causar al seu immoble. Es tracta de la família que ocupava el pis on es va produir l'incendi aquest passat divendres. Durant aquesta nit, totes les famílies afectades han dormit a casa de familiars i amics. Des del consistori expliquen que l'ajuntament va oferir la possibilitat d'un allotjament alternatiu però que les famílies van preferir passar la nit a casa de familiars o coneguts. Avui està previst que s'apuntali part de l'immoble afectat pel foc i tres de les famílies ja puguin retornar a casa seva.

El foc hauria començat quan una espurna d'una estufa de llenya hauria cremat els cabirons de fusta de la casa. Els veïns no es van adonar de l'incendi fins que una de les bigues de fusta de l'immoble va cedir. El foc va obligar a desallotjar nou persones, membres de quatre famílies diferents. A grans trets, l'incendi va cremar diverses bigues de fusta de l'habitatge i part del sostre d'una habitació.

Aquesta passada nit, les quatre famílies han hagut d'allotjar-se a casa de familiars o coneguts. No obstant això, tres d'elles podran retornar a casa seva aquest dissabte mentre que la quarta no podrà tornar fins que s'arreglin els desperfectes que va causar el foc. Durant aquests propers dies viurà a casa d'uns familiars. Aquest dissabte està previst que els tècnics puguin apuntalar l'immoble i començar els treballs per arreglar el sostre afectat i les bigues cremades. En principi, l'alcalde de Ripoll ha explicat a l'ACN que es preveu que la quarta família afectada pugui tornar a casa seva en els pròxims dies.