Un total de 898 abonats de la companyia Bassols Energia a Banyoles es van quedar sense llum dimecres al vespre, a causa d'una avaria elèctrica. En concret, l'incident es va produir en un seccionador que s'alimenta des de la central receptora que l'empresa té a Serinyà.

El tall en el subministrament elèctric va afectar dinou centres de transformació situats a la capital del Pla de l'Estany i es va allargar prop d'una hora, a partir de les nou del vespre.

Portaveus de l'empresa distribuïdora van reconèixer, en declaracions a Ràdio Banyoles, la importància de l'avaria elèctrica perquè es va produir quan ja era de nit. Però, malgrat això, els mateixos interlocutors van remarcar a l'emissora municipal que el de dimecres va ser un problema "aïllat i puntual".

Talls per sota de la mitjana

Els responsables de Bassols Energia van lamentar les molèsties que l'avaria va causar a prop de 900 dels seus clients a la ciutat de Banyoles i van assegurar que continuaran treballant per tal de garantir la qualitat d'un servei que van qualificar d'alt. Per argumentar aquesta afirmació, l'empresa subministradora d'energia elèctrica va manifestar que tant el nombre com la durada de les interrupcions que es produeixen en el seu servei al llarg d'un any és inferior a la mitjana del sector.