Un incendi va cremar fins un total d'1,2 hectàrees de terreny agrícola a Molló. Tot apunta que el foc es podria haver orginat per una crema controlada que s'hauria dispersat, ja que l'avís que van rebre en un inici els Bombers així ho hauria apuntat.

Tot i això, ahir fonts de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments van destacar que no es podia confirmar amb tota seguretat que fos aquesta la causa, sinó que ja la determinaran el cos dels Agents Rurals.

El foc es va iniciar poc després de les 12 del migdia en uns terrenys agrícoles de Molló que es troben a tocar la carretera C-38, via que coonecta Camprodon fins a Coll d'Ares. La finca es troba a la zona de Can Pastoret, al barri de la Ginestosa de Molló i el foc es va estendre per aquesta àrea i fins a vuit dotacions dels Bombers s'hi van traslladar de seguida que van rebre l'avís.

I en poc menys d'una hora i mitja, els Bombers van donar l'incendi per estabilitzat i al cap de deu minuts, a les dues menys deu, ja estava estabilitzat.

A partir de llavors, quatre dotacions es van quedar a la zona agrícola i van estar fent diferents tasques, com ara remullar tota la zona agrícola muntanyosa. A les quatre de la tarda els Bombers de la Generalitat ja van donar per extingit el foc, al cap de quatre hores que es declarés l'incendi en aquesta àrea del terme municipal de Molló, segons van assegurar fonts del cos d'extinció d'incendis i de salvament.