El professorat de Secundària ja no podrà optar a places de Primària

Ensenyament informa els sindicats que obrirà la borsa de treballadors durant la primera quinzena de febrer

16.01.2014 | 07:35

El professorat de Secundària ja no podrà demanar places de Primària quan s'inscrigui a la borsa de treballadors que el Departament d'Ensenyament obrirà la primera quinzena de febrer.

L'obertura de la borsa de personal docent no universitari es va tractar a l'últma Mesa Sectorial d'Ensenyament, celebrada divendres. El calendari plantejat pel Departament estableix que la convocatòria es farà durant la primera quinzena de febrer, hi haurà quinze dies per presentar sol·licituds, la llista provisional d'admesos es publicarà a finals de març i la definitiva un mes després.

D'acord amb el document que Ensenyament ha lliurat als sindicats, a Girona, la borsa de treball oferirà vacants del cos de Mestres en les especialitats d'Audició i llenguatge, d'Educació Especial, i d'Anglès, Francès i Música a Educació Primària. També n'oferirà al cos de Professors de Sedundària, d'Alemany, Francès, Cultura clàssica, Dibuix, Economia, Educació Física, Matemàtiques, Física i Química, Música i diversos ensenyaments professionals, d'Arts plàstiques i disseny i de l'Escola Oficial d'Idiomes.

Enllaços recomanats: Premis cinema