Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment al Gironès el conductor d'una retroexcavadora que gairebé triplicava la taxa màxima d'alcoholèmia quan conduïa per la N-II a l'alçada de Sant Julià de Ramis. L'home, un veí de Camós, de 47 anys i de nacionalitat espanyola va quedar denunciat per ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d'alcohol penalment punible. L'home té l'obligatorietat de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit.

Els fets es remunten al dimarts de la setmana passada quan pels volts de les quatre de la tarda del mateix dia, els Mossos de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van tenir coneixement que una persona sortia d'un restaurant després d'haver ingerit una gran quantitat de begudes alcohòliques i pretenia conduir una retroexcavadora.

Una patrulla es va adreçar a la zona i va localitzar l'esmentat vehicle circulant pel quilòmetre 721 de la carretera N-IIa, a l'alçada de Sant Julià de Ramis. Un cop aturat, els agents li van fer la prova d'alcoholèmia al conductor. Va donar un resultat positiu de 0,71 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé triplicava el màxim permès de 0,25 mg/l i el van denunciar.