Els veïns del barri del Morrot van mantenir una reunió amb Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU). La van fer abans de l'estiu va explicar una oient al programa Fil directe amb l'alcalde de Ràdio Olot. La dona es va queixar de les pudors que havien de quedar resoltes poc després de la trobada encara continuen. Corominas va respondre-li que la solució arribarà a partir de l'activació d'una depuradora i d'un rentadors de camions a la Canya. Va indicar que "serà en breu". El mateix va explicar el gerent de l'escorxador de la Garrotxa a la regidora popular, Júlia Sala, la qual, abans, havia preguntat al ple per les males olors derivades de l'ampliació de l'escorxador.

Ahir, Josep Maria Corominas va definir de vell el problema de les males olors de l'escorxador. "Perquè -va dir- sempre ha estat allà mateix". Va afegir que ha mantingut moltes reunions i ha treballat molt per resoldre-ho. I va expressar la seva confiança en una resolució ràpida.

Va ressaltar l'esforç inversor de l'empresa en la solució i també va fer referència a la creació i manteniment de llocs de treball en el sector carni que suposa l'escorxador.