Les obres a la 'carretera de la vergonya, entre Anglès i Bescanó, començaran a partir d'aquest dilluns, segons ha anunciat el Departament de Territori i Sostenibilitat. Els treballs s'allargaran vuit mesos i compten amb un pressupost d'1,4 milions d'euros. En concret, la setmana que ve es faran tasques d'implantació de l'obra i de senyalització, tot i que el gruix de l'actuació consistirà, principalment, en la formació de sobreamples i la millora de diversos revolts i encreuaments, a més de la instal·lació d'un semàfor en el creuament de la via verda amb la C-63, al nucli urbà de les Planes d'Hostoles.

A més, es milloraran dos revolts a la zona del Pou de Glaç, que inclou la formació d'una nova calçada amb vorals i carrils de major amplada; la millora dels peralts de tres revolts a la zona de la Pilastra i s'eliminaran alguns accessos de la via verda a la carretera N-141e per evitar situacions de risc.

L'execució dels treballs comportarà afectacions al trànsit; es reduirà la velocitat màxima permesa i als trams on es treballi, es podrà ocupar uns dels dos carrils de la calçada, segons les necessitats de l'obra, tot donant pas alternatiu pel carril que quedi lliure.