La Diputació renovarà 140 webs municipals que milloraran la promoció

01.02.2014 | 00:00

La Diputació de Girona renovarà en els propers mesos els webs d'uns 140 municipis gironins, tots de menys de 5.000 habitants. Els objectius de l'actualització dels webs són personalitzar-los segons el municipi, fer-los servir d'eina de promoció i facilitar-los l'ús de les tecnologies actuals, com són ara les xarxes socials. A més, es preveu un pla de treball entre responsables de la Diputació i els ajuntaments per facilitar-ne la millora de manera continuada.
"Sempre amb la idea d'ajudar els ajuntaments, en la millora de les seves instal·lacions, que és la raó de ser de la Diputació", va dir el vicepresident primer Miquel Noguer.
La renovació dels webs, que s'ha començat en els municipis de Camprodon i Fornells de la Selva com a prova pilot, es fa des de l'Oficina de Suport a l'Administració Electrònica. A partir d'ara, es continuarà amb la resta de webs municipals, fins arribar gairebé a les 140.
La nova actualització es concreta en una gran imatge de portada en què es poden posar fins a tres promocions destacades, ja sigui d'alguna activitat del moment o d'un lloc especial del municipi.

Enllaços recomanats: Premis cinema